Påmelding til byens beste svømmeopplæring er klar

Postet av Bodø Svømmeklubb den 22. Des 2023

Bodø Svømmeklubb tilbyr begynneropplæring og videregående opplæring. Vi har opplæringsgrupper i ulike nivåer.

Bruk Nivåvelgeren for å finne hvilken gruppe som passer

Påmelding: Bruk linkene under til å melde på venteliste. Vi fyller opp fortløpende.

Svømmingen foregår i bassenget på Hunstad Ungdomsskole mandager, tirsdager, onsdager eller torsdager.  Månedlig betaling, vær med så lenge du vil.

Priser 590 - 640 pr. mnd.


Om svømmeopplæringen: 

  • Når dere har fått plass på svømmeopplæringen beholder dere plassen så lenge dere ønsker. Du kan gå på samme opplæringsnivå over lengre periode. 
  • Vi har et pedagogisk  innhold for hver time som sørger for at elevene lærer og behersker riktig grunnteknikk i de forskjellige svømmeartene ut fra hvilket opplæringsnivå de er på.
  • Faktura sendes mellom  2 – 5. hver måned for påfølgende periode.
  • Oppsigelse skjer med en måneds varsel til tryggivann@bodo-svommeklubb.no
  • Barna vurderes hver måned. De mottar også diplom når de er klare for neste nivå.


Se også ofte stilte spørsmål

Flere spørsmål? Kontakt michelle@bodo-svommeklubb.no
Pressemelding fra Bodø Svømmeklubb

Postet av Bodø Svømmeklubb den 21. Nov 2023

PRESSEMELDING

SVØMMESPORTEN I BODØ I ALVORLIG KRISE - LEIEPRISER UTE AV KONTROLL I DET NYE KONKURRANSEBASSENGET – EN ØKNING PÅ 600% ER HELT UAKSEPTABELT – SAMTIDIG GÅR BODIN SVØMMEHALL MOT NEDLEGGELSE.

Det er med stor bekymring at svømmeklubben registrerer at prismodellen for klubbens leie av det nye konkurransebassenget, som er foreslått av Bodø Spektrum KF og som skal ved- tas av bystyret, skal økes med 600%. Dette går fram av forståelsen som Bodø Spektrum legger til grunn. Klubbens totale leiekostnader øker fra 159 000 kr. til 954 000 kr., noe som tilsvarer en økning på 600%. Hver svømmer må betale 9 930 kr. mer pr. år.

Konsekvensene, dersom denne leieprisen blir vedtatt, er at mange utøvere vil presses ut av idretten og forventet bruksgrad av det nye anlegget vil bli betydelig lavere enn planlagt. I en hverdag hvor flere familier sliter med å få endene til å møtes økonomisk finner klubben den- ne utviklingen svært problematisk og provoserende. Svømme-NM i Bodø i 2024 står også i fare da klubbens økonomiske forutsetninger endres dramatisk.

Klubben tvinges derfor tilbake til Bodin svømmebasseng, et anlegg som har vært stengt siden påske i påvente av rehabilitering. Denne planlagte rehabiliteringen står nå også i fare, det er ikke planlagt å bevilge penger til dette arbeidet hverken fra Nordland fylkeskommune eller fra Bodø kommune i økonomiplanen 2024 – 2027. Dette kan være slutten på bassenget, og på klubbens treningsaktiviteter. Nå er det virkelig alvor.

Klubben krever at dagens prisnivå opprettholdes også i det nye konkurransebassenget, og at det bevilges penger fra Nordland fylkeskommune og Bodø kommune til rehabilitering av Bodin svømmebasseng før det stenger for godt.

Det er viktig at Bodø kommune og Nordland fylkeskommune tar ansvar for at svømmeidretten har økonomiske forutsetninger slik at barn kan finne glede i svømming også i framtiden.


Ivar Vindvik Styreleder
Bodø Svømmeklubb
Tom A. Hanssen er ansatt som organisasjonssekretær i klubben

Postet av Bodø Svømmeklubb den 14. Aug 2023

Etter en tid uten daglig leder i klubben, er vi glade for å kunne presentere Tom A. Hanssen som ny organisasjonssekretær i Bodø svømmeklubb.Tom er pensjonert offiser, og er utenom klubben også leder i Nordland Svømmekrets og Bodø Friluftsforum, samt i styret i Bodø Jeger- og Fiskeforening. Han har lang fartstid i BSK, både i styret og som hovedtrener. Han fungerer også som klubbens dommeransvarlige.

Vi er glade for å få en kapasitet som Tom med på laget
Svømmeopplæring: Påmelding til høstens kurs er åpnet

Postet av Bodø Svømmeklubb den 27. Jul 2023

Vår superpopulære svømmeopplæring for barn og ungdom er klar for påmelding. Bodø Svømmeklubb tilbyr opplæring for barn fra 5 år og oppover. Tilbud som passer ALLE ferdighetsnivåer.


Svømmeopplæringen foregår i bassenget på Hunstad Ungdomsskole mandager, tirsdager og onsdager.

Vi starter opp allerede i uke 37, fra 11.september, og er ferdige i november/desember.

Pga. stengt basseng på Bodin Vgs, har vi noe færre plasser enn normalt.

Hvilket nivå passer for meg/mitt barn? Sjekk vår Nivåvelger


Sjekk gjerne også ofte stilte spørsmål


Er ditt barn 10-13 år? Da er det nå også mulig å bruke Fritidskortet til å betale for opplæringen


Påmelding, tidspunkter og sted:  tryggivann.no


Er kurset fulltegnet? Sett deg på venteliste! Vi prøver så langt det går å gi et tilbud til alle