*** PLEASE DO NOT TOUCH AGAIN THE FOLLOWING CODE !!!! ***

Bodø

50° År 1969-2019

Svømmeklubb

...bli med oss!

BSK ansetter daglig leder

Postet av Bodø Svømmeklubb den 30. Mai 2019

Gunnhild Grande Pedersen (30) er ansatt som daglig leder i Bodø svømmeklubb fra 1. Juni. Gunnhild har de siste årene hatt ansvaret for å bygge opp klubbens svømmeskole for barn med stor suksess. Hun har tidligere bakgrunn som aktiv svømmer og har også erfaring som trener og instruktør i Lakselv og Tromsø svømmeklubb.

Bodø svømmeklubb har den siste tiden vært igjennom en rivende utvikling som klubb og har planer om å vokse i tiden framover. Vi ønsker at klubben skal være en god plass å være for barn og unge som ønsker å lære seg og svømme i sterk integrasjon med svømme-undervisningen i Bodøskolen lik det som gjøres i Bergen og Tromsø. Vi tror at klubben framstår på sitt beste ved å tilrettelegge for barn og unge ved å skape trygge sosiale rammer. Vi skal satse på idrettsglede, omsorg og vekst. Dette er også viktig for de som ønsker å konkurrere mer enn i dag. Derfor trenger klubben også flere svømmeinstruktører og trenere. Vi ønsker å bli Nord-Norges beste svømmeklubb.  Og hva passer vel bedre, når vi i år skal feire klubbens 50-års jubileum. 


De siste årene har antall barn som gjennomfører svømmekurs mangedoblet seg.  Antall barn og unge som velger å bli medlem av klubben for å trene har også vokst betydelig og aldri før har klubben hatt så mange medlemmer. Historisk har klubben utviklet konkurransesvømmere på NM-nivå med gode prestasjoner. Når det er sagt så er bassengsituasjonen svært utfordrende da svømmebassenget ved Bodin VGS er i ferd med å nå sin levetidsbegrensning. Det er derfor svært gledelig at Bodø kommune har prioritert klokt og besluttet å bygge et konkurransebasseng ved Bodø Spektrum. Klubben har som mål å arrangere NM kortbane innen 2024 når det nye bassenget står klart. Klubben tror at et slikt byggeprosjekt vil kreve tett og godt samarbeid mellom Bodø kommune og Bodø svømmeklubb, noe klubben er innstilt på å få til med det aller første.


Alt dette vil kreve mer av Bodø svømmeklubb enn noen gang tidligere og det er styrets oppfatning at det beste for klubben er å få på plass en daglig leder som skal lede klubbens videre utvikling til beste for innbyggerne i Bodø.


Ivar Vindvik, styreleder


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline