VI SØKER INSTRUKTØRER TIL VÅR SVØMMESKOLE

Postet av Bodø Svømmeklubb den 22. Apr 2017

BODØ SVØMMEKLUBB TRENGER DEG!

Bodø svømmeklubb kjører kurs for barn og ungdom og gjennom Norges Svømmeskole. WWW.TRYGGIVANN.NO

Bodø Svømmeklubb har mange dyktige instruktører, men vi trenger flere instruktører til å kunne opprettholde og utvide dagens tilbud. Så om du ønsker å stille opp noen timer i uka på ettermiddag/kveld mot betaling, stiller vi med kursene/opplæring som behøves til det.

Vi kjører i dag kurs på mandag, tirsdag og torsdag ettermiddag/kveld. Mandag har vi kurs fra kl. 1700, tirsdag starter vi kl. 1630. Torsdag blir det kun kl.1600 til kl. 1700. (Disse tidene kan bli endret til høsten)

Vi bruker bassengene på Hunstad Ungdomskole og bassenget på Bodin Vgs på Mørkved.

Kan du bare jobbe noe går det bra, vi forventer ikke at dere skal kunne jobbe hele ettermiddag/kveld, men vi ønsker at dere minimum kan følge et eller flere kurs til det er ferdig. Vi kjører stort sett kurs over ti runder.

Se www.tryggivann.no for litt info om kursene vi skal ha.

Vi håper også å kunne starte opp med kurs for ungdom og voksne.

Opplæring med livredningsprøve vil bli gitt!

Du trenger ikke å være/ha vært aktiv svømmer, men du må like å jobbe med barn/ungdom. Dette passer både for studenter (over 15 år), voksne og pensjonister!

Så er du interessert eller har du spørsmål: Send mail til

tryggivann@bodo-svommeklubb.no

Eller kontakt Gunnhild Grande Pedersen, tel. 41645157, svømmeskoleansvarlig BSK