*** PLEASE DO NOT TOUCH AGAIN THE FOLLOWING CODE !!!! ***

Bodø

50° År 1969-2019

Svømmeklubb

...bli med oss!

BSK ansetter daglig leder

Postet av Bodø Svømmeklubb den 30. Mai 2019

Gunnhild Grande Pedersen (30) er ansatt som daglig leder i Bodø svømmeklubb fra 1. Juni. Gunnhild har de siste årene hatt ansvaret for å bygge opp klubbens svømmeskole for barn med stor suksess. Hun har tidligere bakgrunn som aktiv svømmer og har også erfaring som trener og instruktør i Lakselv og Tromsø svømmeklubb.

Bodø svømmeklubb har den siste tiden vært igjennom en rivende utvikling som klubb og har planer om å vokse i tiden framover. Vi ønsker at klubben skal være en god plass å være for barn og unge som ønsker å lære seg og svømme i sterk integrasjon med svømme-undervisningen i Bodøskolen lik det som gjøres i Bergen og Tromsø. Vi tror at klubben framstår på sitt beste ved å tilrettelegge for barn og unge ved å skape trygge sosiale rammer. Vi skal satse på idrettsglede, omsorg og vekst. Dette er også viktig for de som ønsker å konkurrere mer enn i dag. Derfor trenger klubben også flere svømmeinstruktører og trenere. Vi ønsker å bli Nord-Norges beste svømmeklubb.  Og hva passer vel bedre, når vi i år skal feire klubbens 50-års jubileum. 


De siste årene har antall barn som gjennomfører svømmekurs mangedoblet seg.  Antall barn og unge som velger å bli medlem av klubben for å trene har også vokst betydelig og aldri før har klubben hatt så mange medlemmer. Historisk har klubben utviklet konkurransesvømmere på NM-nivå med gode prestasjoner. Når det er sagt så er bassengsituasjonen svært utfordrende da svømmebassenget ved Bodin VGS er i ferd med å nå sin levetidsbegrensning. Det er derfor svært gledelig at Bodø kommune har prioritert klokt og besluttet å bygge et konkurransebasseng ved Bodø Spektrum. Klubben har som mål å arrangere NM kortbane innen 2024 når det nye bassenget står klart. Klubben tror at et slikt byggeprosjekt vil kreve tett og godt samarbeid mellom Bodø kommune og Bodø svømmeklubb, noe klubben er innstilt på å få til med det aller første.


Alt dette vil kreve mer av Bodø svømmeklubb enn noen gang tidligere og det er styrets oppfatning at det beste for klubben er å få på plass en daglig leder som skal lede klubbens videre utvikling til beste for innbyggerne i Bodø.


Ivar Vindvik, styreleder


0 Kommentar

Bassenget på Hunstad Ungdomsskole er ÅPENT igjen!

Postet av Bodø Svømmeklubb den 13. Mai 2019

Vi er glade for å kunne flytte svømmekursene tilbake til Hunstad-bassenget allerede i morgen tirsdag 14.mai.

Bassenget er friskmeldt, og vi krysser fingrene for at vi slipper flere driftsavbrudd.

Vi benytter også anledningen til å takke Mørkvedbadet for at vi igjen kunne leie oss inn der på kort varsel.


0 Kommentar

Bassenget på Hunstad Ungdomskole er STENGT

Postet av Bodø Svømmeklubb den 8. Mai 2019

Det er tekniske problemer med bassenget på Hunstad Ungdomskole, og inntil videre er bassenget dessverre stengt.

For å unngå å måtte avlyse svømmekursene, har vi vært så heldige å fått leid Mørkvedbadet noen timer, samt fått tilgang på noen baner i bassenget på Bodin.

Kursene på Trygg i Vann går som normalt:

Kursene på Bodin torsdager går som normalt.

Kursene på Hunstad U på tirsdager kl.1900 flyttes til bassenget på Bodin Vgs.


Kursene på Hunstad U på mandager, tirsdager kl.1810 samt onsdager flyttes til Mørkvedbadet


Vi håper at Hunstadbassenget snarest kommer i drift igjen.


0 Kommentar

Rekordstor tropp fra BSK i Harstad

Postet av Bodø Svømmeklubb den 5. Mai 2019

Grottestevnet 2019:

27 glade svømmere, 3 trenere, 3 reiseledere samt noen i heiagjengen representerte Bodø Svømmeklubb i Harstad i helga. Rundt 200 svømmere fra 17 klubber i Nordland og Troms var i vannet i Grottebadet.

For 4 av våre svømmere var dette første stevne med overnatting. Over 65% av BSKs 133 starter resulterte i personlige rekorder. Egen chartret buss fra Albinussen Reiser gjorde den lange transporten til en lek for denne herlige gjengen.

Bodøsvømmerne reiste hjem med flere førsteplasser og flotte plasseringer både individuelt og på stafetter.

Og mange av svømmevennene i nord treffes igjen neste måned på PolarCupen på Fauske.


0 Kommentar

Levert avIdrettenOnline