*** PLEASE DO NOT TOUCH AGAIN THE FOLLOWING CODE !!!! ***

...bli med oss!

ENDELIG: Offentlig Bading på Bodin starter lørdag 24.oktober

Postet av Bodø Svømmeklubb den 20. Okt 2020

Vi har som mange andre hatt en utfordrende sesongstart grunnet smittevern og reduserte bassengtider.

BSK ønsker ikke å starte aktivitet før vi kan gjøre det på en trygg og sikker måte.

Nå er vi endelig klare igjen! Vi takker våre badegjester for tålmodigheten dere har vist.

HVER LØRDAG 10-14 holder vi bassenget åpent for publikum.

Onsdagskveldene må dessverre utgå inntil videre, vi har måttet prioritere dugnad og bassengtid til svømmekurs. Håper dette kan endres over nyttår.

SMITTEVERN:

• Hvis du ikke er i form, hold deg hjemme.
  • Hold minst én meters avstand til andre. Er dere flere i familie / samme kohort gjelder ikke dette.
  • Du må registreres med navn og tlf når du kommer. Listene makuleres etter 10 dager
  • Det blir regelmessig vask av kontaktpunkter
  • Antall badegjester i bassenget vil begrenses til 20. Kommer det flere som ønsker å bade, vil vi be de som har vært lengst i bassenget om å trekke opp. Er vi innenfor maksantallet, kan du bade så lenge du vil, men alle vil få minst én time.

Velkommen til byens beste og billigste badetilbud !

Offentlig bading - utsatt oppstart

Postet av Bodø Svømmeklubb den 20. Sep 2020

Vi har valgt å utsette oppstart av offentlig bading i høst. Klubben har i høst fått mindre bassengtilgang enn tidligere, og smittevern gir oss også en del utfordringer. Vi satser på å være klare til å ta imot badegjester igjen i begynnelsen eller midten av oktober.

BSK beklager forsinkelsen, takker for tålmodigheten og håper vi snart sees i bassenget på Bodin igjen. Følg med her på hjemmesiden, eller på vår facebookside www.facebook.com/bodosvommeklubb for oppdatert informasjon.

Bodø Svømmeklubb flytter inn hos Bodø Minilager

Postet av Bodø Svømmeklubb den 13. Sep 2020

Endelig alt utstyret vårt samlet på en plass, og tilgjengelig for alle i klubben som trenger tilgang til utstyret.

I alle år har utstyret vi ikke har fått plass til i svømmehallen vært spredt rundt hos våre medlemmer og funksjonærer.  Nå er dette samlet hos Bodø Minilager. Vi har aldri hatt så god oversikt over utstyret vårt som nå.

I tillegg står det trygt, varmt og i et lager med god ventilasjon, og ikke minst tilgjengelig 24/7 365 dager i året.

Nye SVØMMEKURS starter over straks!

Postet av Bodø Svømmeklubb den 28. Aug 2020

Høstens svømmekurs starter snart. Kursene er nesten helt fulltegnet, men det finnes noen få plasser igjen.

Hvilket kurs passer for meg eller mitt barn? Prøv vår nivåvelger:

Påmelding til kursene finner du her:

Er kurset fullt? Fortvil ikke! Det er mulig å sette seg på venteliste. Om du ikke kommer med denne runden, kommer ny mulighet over nyttår. Påmeldingen vil starte i desember.

NB: På grunn av smittevern vil det inntil videre ikke være mulig for foresatte å bli med barna i garderobe eller basseng. Våre flotte instruktører hjelper barna som trenger det.

Hva koster det å være med i Bodø Svømmeklubb

Postet av Bodø Svømmeklubb den 30. Jul 2020

Bilde: Norges Bank

Årlig kontingent for medlemskap i Bodø Svømmeklubb er  100,-