*** PLEASE DO NOT TOUCH AGAIN THE FOLLOWING CODE !!!! ***

...bli med oss!

ENDELIG: Mandag 12.april er vi i bassengene igjen

Postet av Bodø Svømmeklubb den 9. Apr 2021

Etter nesten én måneds nedstenging av våre aktiviteter er vi endelig tilbake i bassengene.

H U R R A !

Fra mandag 12.april starter vi igjen opp med svømmekurs samt treninger for barn og ungdom.

Svømmekurs: Informasjon kommer på e-post

Treningsgrupper: Informasjon kommer på Spond

Ifølge nasjonale regler må likevel svømmetrening for voksne, Masters og Triatlon, vente litt til. Det samme gjelder våre badegjester på offentlig bading. Trinn 2 i regjeringens plan for gjenåpning vil åpne opp for disse.

Husk fortsatt fokus på smittevernsregler, så ser vi fram til full fart i bassengene for alle så snart det lar seg gjøre

BSK søker INSTRUKTØRER og TRENERE

Postet av Bodø Svømmeklubb den 10. Mar 2021

Bodø Svømmeklubb er en klubb i vekst

og ønsker DEG med på laget!

Bodø svømmeklubb ble stiftet i 1969 og feiret nylig 50-årsjubileum. Klubben har i dag ca. 80 svømmere fordelt på fem grupper i tillegg til en NM-gruppe. Målet vårt er å ivareta rekruttering og breddeidrett, så vel som elitesatsing. BSK driver klubbutvikling via Norges Svømmeforbund, og er en klubb i god vekst. Vi søker derfor etter flere dyktige og positive medarbeidere som svømmetrenere for ulike partier og nivåer, samt instruktører for våre svømmekurs.

Trenere:

Vi trenger å forsterke vårt trenerkorps for flere av treningsgruppene. Treningene avholdes i svømmehallen ved Bodin Videregående skole ettermiddager og kveld fra kl.16 og utover på hverdager.

Instruktører:

Våre populære svømmekurs følger kurstrappa til Norges Svømmeskole. Gruppene består av svømmere på ulike nivå. Det betyr at du må kunne kommunisere godt med barn og ungdom på ulike alderstrinn.

Kursene går i svømmehallen ved Bodin Videregående skole samt Hunstad Ungdomsskole  ettermiddager og kveld fra kl.16 og utover.

______________________________________________________________________________________________

Klubben ønsker søkere som kan

• Planlegge, gjennomføre og evaluere treninger både i vannet og på land.
  • Følge opp svømmere på stevner og treningssamlinger.
  • Inngå som en del av klubbens samlede trenerteam og delta på trenermøter
  • Bidra til å følge opp/revidere klubbens strategi for sportslig satsning både for rekrutteringsgrupper så vel som elitegruppen ved å dele sin kompetanse.
  • Bidra til et godt klubbmiljø og kameratskap.

Kvalifikasjoner og egenskaper

• Dokumentert faglig kompetanse, både teoretisk og praktisk
  • Stort engasjement for svømmesporten og gode samarbeidsevner
  • Bidra til en god dialog med utøvere og foresatte
  • Ha godt humør og stå på vilje
  • Må kunne fremvise gyldig politiattest

Vi kan tilby

• Trenerutdannelse og kurs via Norges Svømmeforbund
  • Hyggelige kollegaer og arbeidsmiljø
  • Lønn etter avtale

Tiltredelse og lønn

• Startdato: snarest
  • Lønn etter avtale
  • Å være svømmetrener og -instruktør passer ypperlig for studenter!

Er DU den vi søker?

Kontakt styreleder Ivar Vindvik, tel 90152542 eller daglig leder Gunnhild Grande Pedersen, tel 41645157 for ytterligere informasjon - du kan også sende spørsmål til klubben på mail.

Søknad med CV sendes snarest til post@bodo-svommeklubb.no merket ”trenerjobb”.

Beklager badegjester: Offentlig bading UTSETTES

Postet av Bodø Svømmeklubb den 9. Mar 2021

Grunnet smittesituasjonen i kommunen, har klubben besluttet å utsette gjenåpningen av offentlig bading inntil videre. Håper å være i gang igjen over påske.

Følg med her på hjemmesiden, eller på Facebook.

Offentlig Bading er Vinterferiestengt

Postet av Bodø Svømmeklubb den 24. Feb 2021

Bassenget er dessverre ikke tilgjengelig i skolevinterferien. Offentlig bading utgår derfor 27.februar og 6.mars.

Velkommen tilbake fra lørdag 13.mars.

God vinterferie!

Gjenåpning Offentlig Bading

Postet av Bodø Svømmeklubb den 18. Feb 2021

Vi takker for tålmodigheten, og ønsker alle badegjester velkommen til svømmehallen på Bodin igjen.

Byens beste og rimeligste svømmetilbud. Åpent hver lørdag 10-14, gratis parkering.