*** PLEASE DO NOT TOUCH AGAIN THE FOLLOWING CODE !!!! ***

Bodø

50° År 1969-2019

Svømmeklubb

...bli med oss!

Vegard representerer BSK i ÅrsklasseMesterskapet 2019

Postet av Bodø Svømmeklubb den 8. Jun 2019

Denne helga går ÅM (ÅrsklasseMesterskapet) 2019 av stabelen i Klepp.

De 240 svømmerne fra 64 klubber har kvalifisert seg hit gjennom 5 Landsdels Årsklasse Mønstringer (LÅMØ) over hele landet. De 30 beste guttene og jentene i landet i årsklassene 2003, 2004, 2005 og 2006 konkurrerer over 3 dager.

Alle svømmer de samme 5 øvelsene: 400m fri, 100m butterfly, 200m bryst, 200m rygg og 200m individuell medley.

Vegard Vindvik (2003) sammen med trener Sondre Eikanger Hanssen er klare til dyst.

Mathias Martinussen (2004) og Loke Øvrevoll (2003) fra Fauske SK er også under trener Sondres vinger i helga.

Vi ønsker guttene lykke tilVi søker flere TRENERE og INSTRUKTØRER

Postet av Bodø Svømmeklubb den 4. Jun 2019

Bodø Svømmeklubb ønsker å forsterke staben, våre flotte trenere og instruktører trenger flere kolleger.

Våre svømmetreninger går ettermiddager og kveldstid, samt morgentreninger for våre elitesvømmere.

      Engasjerte trenere (nei, de ser ikke på mobiltelefonen, men heatlister)

Bodø Svømmeklubb er en klubb i vekst og trenger DEG som trener! 

Bodø svømmeklubb ble stiftet i 1969 og feirer i år 50-årsjubileum. Klubben har i dag ca. 70 svømmere fordelt på fem grupper i tillegg til en NM-gruppe. Målet vårt er å ivareta rekruttering og breddeidrett, så vel som elitesatsing. BSK driver klubbutvikling via Norges Svømmeforbund, og er en klubb i god vekst. Vi søker derfor etter flere dyktige og positive medarbeidere i form av én hovedtrener, i tillegg til flere svømmetrenere for ulike partier og nivåer.   


Hovedtrener:

Hovedtrener vil være trener for klubbens elitesvømmere, og vil også ha det sportslige ansvaret for alle klubbens treningspartier. Stillingen utgjør ca. 50%, men endelig stillingsandel og lønn fastsettes etter avtale med aktuell trener. Startdato ved høstens skolestart eller i månedsskiftet august/september. 


Trenere og instruktører:

Vi trenger å forsterke vårt trenerkorps for flere av treningsgruppene, samt instruktører til våre svømmekurs. Svømmekursene følger kurstrappa til Norges Svømmeskole. Gruppene består av svømmere på ulike nivå. Det betyr at du må kunne kommunisere godt med barn og ungdom på ulike alderstrinn. Stillingsandel og lønnsbetingelser fastsettes etter avtale med aktuell trener. Startdato som for hovedtrener. 


Treningene avholdes i svømmehallen ved Bodin Videregående skole samt Hunstad Ungdomsskole  ettermiddager og kveld fra kl.16 og utover. Elitesvømmerne har også morgentreninger 06-08 tirs og tors, samt 08-12 lørdager. Trenerjobbene er ypperlig for studenter.


Klubben ønsker søkere som bla kan:

 • Planlegge, gjennomføre og evaluere treninger både i vannet og på land.
 • Følge opp svømmere på stevner og treningssamlinger.
 • Inngå som en del av klubbens samlede trenerteam og delta på trenermøter
 • Bidra til å følge opp/revidere klubbens strategi for sportslig satsning både for rekrutteringsgrupper så vel som elitegruppen ved å dele sin kompetanse.
 • Bidra til et godt klubbmiljø og kameratskap.


Kvalifikasjoner og egenskaper

 • Dokumentert faglig kompetanse, både teoretisk og praktisk
 • Stort engasjement for svømmesporten og gode samarbeidsevner 
 • Bidra til en god dialog med utøvere og foresatte
 • Ha godt humør og stå på vilje
 • Må kunne fremvise gyldig politiattest

Vi kan tilby

 • Trenerutdannelse og kurs via Norges Svømmeforbund
 • Hyggelige kollegaer og arbeidsmiljø
 • Lønn etter avtale


Hvis du er en av de trenerne vi søker, kan styreleder Ivar Vindvik, tel 90152542 eller daglig leder Gunnhild Grande Pedersen, tel 41645157 kontaktes for ytterligere informasjon - du kan også sende spørsmål til klubben på mail.


Søknader inkludert CV sendes innen 21. juni 2019 til post@bodo-svommeklubb.no merket ”trenerjobb”.BSK ansetter daglig leder

Postet av Bodø Svømmeklubb den 30. Mai 2019

Gunnhild Grande Pedersen (30) er ansatt som daglig leder i Bodø svømmeklubb fra 1. Juni. Gunnhild har de siste årene hatt ansvaret for å bygge opp klubbens svømmeskole for barn med stor suksess. Hun har tidligere bakgrunn som aktiv svømmer og har også erfaring som trener og instruktør i Lakselv og Tromsø svømmeklubb.

Bodø svømmeklubb har den siste tiden vært igjennom en rivende utvikling som klubb og har planer om å vokse i tiden framover. Vi ønsker at klubben skal være en god plass å være for barn og unge som ønsker å lære seg og svømme i sterk integrasjon med svømme-undervisningen i Bodøskolen lik det som gjøres i Bergen og Tromsø. Vi tror at klubben framstår på sitt beste ved å tilrettelegge for barn og unge ved å skape trygge sosiale rammer. Vi skal satse på idrettsglede, omsorg og vekst. Dette er også viktig for de som ønsker å konkurrere mer enn i dag. Derfor trenger klubben også flere svømmeinstruktører og trenere. Vi ønsker å bli Nord-Norges beste svømmeklubb.  Og hva passer vel bedre, når vi i år skal feire klubbens 50-års jubileum. 


De siste årene har antall barn som gjennomfører svømmekurs mangedoblet seg.  Antall barn og unge som velger å bli medlem av klubben for å trene har også vokst betydelig og aldri før har klubben hatt så mange medlemmer. Historisk har klubben utviklet konkurransesvømmere på NM-nivå med gode prestasjoner. Når det er sagt så er bassengsituasjonen svært utfordrende da svømmebassenget ved Bodin VGS er i ferd med å nå sin levetidsbegrensning. Det er derfor svært gledelig at Bodø kommune har prioritert klokt og besluttet å bygge et konkurransebasseng ved Bodø Spektrum. Klubben har som mål å arrangere NM kortbane innen 2024 når det nye bassenget står klart. Klubben tror at et slikt byggeprosjekt vil kreve tett og godt samarbeid mellom Bodø kommune og Bodø svømmeklubb, noe klubben er innstilt på å få til med det aller første.


Alt dette vil kreve mer av Bodø svømmeklubb enn noen gang tidligere og det er styrets oppfatning at det beste for klubben er å få på plass en daglig leder som skal lede klubbens videre utvikling til beste for innbyggerne i Bodø.


Ivar Vindvik, styrelederBassenget på Hunstad Ungdomsskole er ÅPENT igjen!

Postet av Bodø Svømmeklubb den 13. Mai 2019

Vi er glade for å kunne flytte svømmekursene tilbake til Hunstad-bassenget allerede i morgen tirsdag 14.mai.

Bassenget er friskmeldt, og vi krysser fingrene for at vi slipper flere driftsavbrudd.

Vi benytter også anledningen til å takke Mørkvedbadet for at vi igjen kunne leie oss inn der på kort varsel.Bassenget på Hunstad Ungdomskole er STENGT

Postet av Bodø Svømmeklubb den 8. Mai 2019

Det er tekniske problemer med bassenget på Hunstad Ungdomskole, og inntil videre er bassenget dessverre stengt.

For å unngå å måtte avlyse svømmekursene, har vi vært så heldige å fått leid Mørkvedbadet noen timer, samt fått tilgang på noen baner i bassenget på Bodin.

Kursene på Trygg i Vann går som normalt:

Kursene på Bodin torsdager går som normalt.

Kursene på Hunstad U på tirsdager kl.1900 flyttes til bassenget på Bodin Vgs.


Kursene på Hunstad U på mandager, tirsdager kl.1810 samt onsdager flyttes til Mørkvedbadet


Vi håper at Hunstadbassenget snarest kommer i drift igjen.Levert av IdrettenOnline